[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4758: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4759: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Open Music Labs Forums • View topic - Issues opening the Eagle files for both MIDIvampire I and II
Page 1 of 1

Issues opening the Eagle files for both MIDIvampire I and II

PostPosted: Thu Oct 31, 2013 12:21 pm
by project2501x

Re: Issues opening the Eagle files for both MIDIvampire I an

PostPosted: Thu Oct 31, 2013 4:04 pm
by guest
sorry about that, im still using my old version of eagle. can you tell it to ignore the errors and generate anyways? if not, perhaps try locating an old version of eagle. another option might be to just open the schematic first, and recreate just the part its failing on, so it changes its library association. then open up the board file and see if it still complains.

Re: Issues opening the Eagle files for both MIDIvampire I an

PostPosted: Fri Nov 01, 2013 1:44 pm
by project2501x
Thanks!
I replaced the cut-away pads and after that all seems to work.

Btw, if I don't cut any of the cut-away pads (pulling them all down to GND) does the vampire operate in omni channel mode?

Re: Issues opening the Eagle files for both MIDIvampire I an

PostPosted: Fri Nov 01, 2013 3:09 pm
by guest
if you dont cut any of the traces, it responds to channel 1. omni mode is not implemented on it.

Re: Issues opening the Eagle files for both MIDIvampire I an

PostPosted: Fri Nov 01, 2013 3:26 pm
by project2501x
Great, thanks!

Re: Issues opening the Eagle files for both MIDIvampire I an

PostPosted: Fri Nov 08, 2013 6:44 am
by project2501x
Btw, I know the BOM states that only the S-1112B30MC regulator should be used, but I have a couple of these laying around:
http://www.digikey.com/product-detail/e ... ND/2355515

Wouldn't they work?

Re: Issues opening the Eagle files for both MIDIvampire I an

PostPosted: Fri Nov 08, 2013 12:18 pm
by guest
those are switching regulators, and this needs a linear regulator. other regulators might work, but they need to have a quiescent current less than 1mA. much, much less is preferred. it might run without a regulator, but youd year the midi data on the audio output.