not looping?

not looping?

Postby brennivin » Thu Jul 18, 2013 7:34 pm

Got my Alpha today and look forward to the potential, but am running into an issue. Using a pair of decent headphones (SOL Tracks HD, which have a TRRS plug in case that's an issue). No problem generating sounds, effects, etc. But I can't get it to loop. I've tried all combinations of when to hit record, and it never does. The LED never lights, and there's never any loop. What am I missing? Can someone give me precise details on getting it looping in case it's the one combination I haven't tried?
brennivin
 
Posts: 4
Joined: Thu Jul 18, 2013 7:24 pm

Re: not looping?

Postby guest » Fri Jul 19, 2013 8:55 am

you hold down shift, and then touch record. then you should be able to put in loops. you have to wait for a few seconds after you are done, and then it should start playing them back. try pressing harder or softer on the record button, and see if that helps
guest
Site Admin
 
Posts: 449
Joined: Thu May 20, 2010 11:58 pm

Re: not looping?

Postby brennivin » Fri Jul 19, 2013 7:33 pm

I wasn't getting the shift record combo right. Thank you VERY much.
brennivin
 
Posts: 4
Joined: Thu Jul 18, 2013 7:24 pm

Re: not looping?

Postby guest » Fri Jul 19, 2013 7:41 pm

awesome! glad its working.
guest
Site Admin
 
Posts: 449
Joined: Thu May 20, 2010 11:58 pm


Return to Mixtape Alpha

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


cron