Audio Codec Shield newbie

Audio Codec Shield newbie

Postby jcorral79 » Mon Mar 18, 2013 12:32 pm

Is it possible to load more than one effect on the shield? (as opposed to just loading one at a time). I am trying to build a guitar amplifier with digital effects and I would like to be able to select the different effects by using a knob. Any input would be greatly appreciated.

Is anyone else having problems with the sine_generator effect? I load it and all I hear is a high pitch squeal.
jcorral79
 
Posts: 2
Joined: Thu Mar 14, 2013 7:56 am

Re: Audio Codec Shield newbie

Postby guest » Tue Mar 19, 2013 10:43 am

sorry to hear the sine_generator isnt working. does the volume go up and down with the other knob? im wondering if the knobs are not working right.

as far as loading multiple programs, this is possible. what you do, is have an external pin that gets checked and sets a variable. this variable represents which effect you want. then, in the ISR loop, after you send the data to the codec, you check the state of this variable, and then jump to the appropriate code segment as a result.
guest
Site Admin
 
Posts: 449
Joined: Thu May 20, 2010 11:58 pm


Return to Audio Codec Shield

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


cron